A - ORTO s.r.o. Ortotik-protetik Brno


A - ORTO s.r.o.

A - ORTO s.r.o. je specializovaná ambulantní péče v oboru ortotik-protetik. Firma s IČ 26907721 se nachází na adrese Olomoucká 648/29, Brno, Brno-město, Jihomoravský kraj. Odborným zástupcem firmy je Libor Cypris.

A - ORTO s.r.o. nabízí komplexní služby v oboru ortotik-protetik. Specializovaní odborníci firmy poskytují kvalitní a profesionální péči v oblasti ortopedického vybavení, ortopedických pomůcek a protetických pomůcek. Firma se zaměřuje na individuální přístup k pacientům a poskytuje komplexní služby včetně poradenství, diagnostiky, výroby a servisu ortopedických a protetických pomůcek.

A - ORTO s.r.o. je vysoce kvalifikovaným poskytovatelem ortopedické a protetické péče. Firma se snaží poskytovat nejlepší služby a produkty pro své pacienty a zákazníky. Na webových stránkách http://www.aorto.cz najdete více informací o službách a produktech firmy.

Vyzkoušejte patentovanou 3d magnetoterapii od českého výrobce. Ideální na řešení bolesti, otoků a křečí. Naše přístroje využívají zdravotnická zařízení ve 30 zemích světa a tisíce lidí u sebe doma.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - A - ORTO s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.aorto.cz
Obor péče dd ortotik-protetik
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Libor Cypris
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - A - ORTO s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]