A-DENT Group CZ, s.r.o. Zubní technik Praha 4


A-DENT Group CZ, s.r.o.

A-DENT Group CZ, s.r.o. je právnická osoba, která poskytuje ambulantní zubní péči. IČ společnosti je 26493349 a její sídlo se nachází na adrese Nedvědovo náměstí 1164/14, Praha 4, Hlavní město Praha. Odborným zástupcem společnosti je Lukáš Moc, DiS. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420775958938 nebo na webových stránkách http://www.a-dent.cz.

A-DENT Group CZ, s.r.o. nabízí komplexní zubní péči, včetně preventivních prohlídek, léčby zubního kazu, výměny plomb, výroby protéz a dalších. Společnost se zaměřuje na moderní technologie a vysoce kvalitní materiály, aby poskytla svým pacientům nejlepší možnou péči.

A-DENT Group CZ, s.r.o. je zdravotnické zařízení, které poskytuje kvalitní zubní péči v oblasti Hlavního města Prahy. Společnost se zaměřuje na moderní technologie a vysoce kvalitní materiály, aby poskytla svým pacientům nejlepší možnou péči. Kontaktovat je možné na telefonním čísle +420775958938 nebo na webových stránkách http://www.a-dent.cz.

Zkraťte dobu rekonvalescence po operaci s pomocí magnetoterapie Biomag. Dlouhodobě ověřené výsledky.
Komerční sdělení

Informace a kontakty - A-DENT Group CZ, s.r.o.

Název
Telefon
Email
WWW http://www.a-dent.cz
Obor péče dd zubní technik
Druh péče
Ulice
Obec
Okres
Kraj
Typ osoby Právnická osoba
Odborný zástupce Lukáš Moc, DiS.
Zdroj dat v této tabulce: Národní registr poskytovatelů zdravotnických služeb ( https://nrpzs.uzis.cz/ - otevřená data).

Mapa - A-DENT Group CZ, s.r.o.

Klasifikace nemocí
Přihlášení

Katalog zdravotnických zařízení pro celou ČR

Provozovatel webu: Biomag Medical s.r.o., IČ: 06480853. Email: [email protected]